Patric Rask

Skapa din bästa bostadsaffär med Patric Rask

Letar du efter en fastighetsmäklare som brinner för förmedlingsprocessen, sätter personlig kontakt i främsta rummet och har en gedigen bakgrund som snickare? Då har du kommit rätt! Patric Rask på Redo Fastighetsförmedling ser till att du får den omsorgsfulla och professionella hjälp du behöver för att göra din bostadsaffär till en framgång. Hjärtligt välkommen att kontakta Patric Rask hos REDO Fastighetsförmedling via uppgifterna nedan eller genom att fylla i kontaktformuläret längre ned på denna sida.

Med många års erfarenhet inom byggbranschen och som son till en snickare är Patric en kunnig och engagerad fastighetsmäklare. Med stor passion för det personliga mötet lägger han alltid ner extra omsorg för att göra din fastighetsaffär så smidig och givande som möjligt.

Patric Rask

Reg. Fastighetsmäklare
0760-55 82 05
patric@redofast.se

Varför sälja med Patric Rask?

Patric är inte bara en kvalificerad fastighetsmäklare, utan även en erfaren snickare med ett genuint intresse för bygg och design. Med hans bakgrund har han en unik förståelse för fastigheter och känner till värdet av kvalitet och detaljer. Patric är alltid tillgänglig och engagerad i hela processen, från första mötet till avslutad affär.

Våra tjänster

Vi på REDO Fastighetsförmedling är dedikerade till att erbjuda en trygg fastighetsförmedling med högsta fokus på personlig kontakt och bemötande. Våra tre absoluta kärnord – glädje, engagemang och kunskap – genomsyrar hela vår verksamhet och är grunden för det arbete vi utför.

  • Personlig rådgivning: Vi tar oss tid att lyssna på dina behov och önskemål för att skräddarsy en försäljningsstrategi som passar dig bäst.

  • Professionell marknadsföring: Vi använder oss av effektiva marknadsföringsverktyg och nätverk för att nå ut till potentiella köpare och maximera värdet på din bostad.

  • Kontinuerlig uppföljning: Vi håller dig uppdaterad genom hela processen och finns alltid tillgänglig för att svara på dina frågor och funderingar.

Kontakta Patric

Vänligen fyll i kontaktformuläret nedan med dina kontaktuppgifter och önskad tid så återkommer Patric till dig! Tusen tack för ditt förtroende och tillsammans kan vi skapa din bästa bostadsaffär!