Täng Stommen 1, 46794, Grästorp

Avstyckad gård med 3 boningshus samt flera ekonomibyggnader och tillhörande betesmark.

PÅ GÅNG! Välkommen till 3 varsamt renoverade boningshus som är samlade i ett fint gårdscentra. Förutom dessa 3 villabyggnader erbjuds flera ekonomibyggnader såsom stallmöjligheter, lagerhall samt diverse uthus. Perfekt för egen verksamhet, generationsboende eller ny livsmiljö.

Utgångspris
Utgångspris 4 575 000 SEK

Tomtareal/mark
40911 kvm

Beskrivning

PÅ GÅNG! Välkommen att ta del av ett samlat gårdscentra med tre härligt renoverade boningshus. Samtliga dessa tre permanenthus omges av flera välskötta ekonomibyggnader såsom stallmöjligheter, maskinhall och diverse uthus. Då allt är i gott skick blir det perfekt för generationsboende/uthyrning eller annan verksamhet. Tills nyligen brukades gården med 70 nötkreatur (bl a via arrenderad intilliggande mark). Numera huserar hästar i stallet med bekväm tillgång till de omgivande betesmarkerna om ca 4 ha. Närheten till sjö och natursköna omgivningar får man på köpet.

Verkar det intressant så är du givetvis varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare, Leif Börjeson på REDO Fastighetsförmedling. Här kan man annars drömma och fantisera länge om sitt framtida boende. Det finns så mycket möjligheter, till stor del tack vare de tre boningshusen. Egentligen är det absolut bäst att på plats själv uppleva allt som är gjort genom åren. Nuvarande ägare har på ett smakfullt sätt hittat skön och varmhjärtad känsla. Nu är det dags för nästa livsnjutare.

Gillar du låga driftskostnader, fri och bekväm boendemiljö samt livsstil som eventuellt inkluderar djurhållning så är du varmt välkommen till visning. Tack vare närheten till Lidköping, Grästorp, Vara eller Trollhättan erbjuds storstadens fördelar och utbud. Det är dessutom lätt att ta sig till olika evenemang, skolor och affärer. Välkommen till REDO Fastighetsförmedling!

PS! Vi bör nog nämna att för den odlingsintresserade och stora trädgårdsfantasten så närmar sig årstiderna som innebär en njutning. Här på Täng Stommen 1 får man ta del av allt som ägarna planterat och iordningställt.

Fastighetsmäklare

Leif Börjeson
leif@redofast.se
+4672-4429625

Bilder
Kommande visningar

Kontakta mäklaren för visning