Åkervägen 7, 53430, Vara

Centralt och välskött villa.

Många har beundrat denna vackert blommande trädgård som bidragit med fin inramning till själva villan. Det man inte riktigt ser och förstår är att på insidan av trädgården finns ett eget litet "paradis". Varmt välkommen till REDO Fastighetsförmedling och mäklare Leif Börjeson som kan berätta mer.

Pris
Pris 2 195 000 SEK

Antal rum
6 rum

Boarea (BOA)
115 kvm

Tomtareal/mark
762 kvm

Beskrivning

Åkervägen 7 med den vackert blommande trädgården är till salu. Det blir på så sätt en fin inramning till själva villan. Det man inte riktigt ser och förstår är att på insidan av trädgården har man sitt eget lilla "paradis". Här erbjuds nämligen ett inglasat uterum med ytterligare grönskande växtlighet. Tack vare smart placering av garaget har man fått en skön och skyddad oas.

Varmt välkommen till Åkervägen 7 och en spännande boendemiljö. Det enklaste är att själv uppleva det trivsamma ljusflödet och alla de möjligheter som erbjuds. Vi har låtit utföra en överlåtelsebesiktning, så kontakta gärna mäklare Leif Börjeson på REDO Fastighetsförmedling. Han kan även berätta mer om villan, trädgården och den aktiva småstadsidyllen Vara. Här finns bl a Conditori Nordpolen, Konserthuset, den populära Simhallen och så mycket mer.

Fastighetsmäklare

Leif Börjeson
leif@redofast.se
+4672-4429625

Budgivning

Alias Bud Datum

BilderKommande visningar

Kontakta mäklaren för visning

2023/10/02 16:30 - 17:30

Vänligen kontakta mäklare, Leif Börjeson 072-4429625, för bokning av tid.

Kontakta mäklaren