Kedumsvägen 24, 53494, Vara

Friliggande villa mitt i Arentorp

Gammal "lanthandel" med skön blandning av gammalt och nytt. Varmt välkommen till visning och upplev hur just du vill släppa loss kreativiteten. Det är bara att låta hjärtat styra. Tack vare mycket fördelaktigt ekonomiskt boende kan det bli hur bra som helst. Vi syns!

Pris
Pris 670 000 SEK

Antal rum
4 rum

Boarea (BOA)
105 kvm

Tomtareal/mark
491 kvm

Beskrivning

Att flytta in i Gamla "Lanthandeln" innebär nästan att man riktigt kan höra historierna och de glada skratten som skett under åren. Även om det är gammal byggnad med delvis orörda väggar som erbjuds så är mycket åtgärdat såsom värmekälla, tak och badrum. Tacksamt! Egentligen kan man efter eget önskemål ta sig an lite mer av det roliga, att sätta sin egen personliga prägel. Här gäller det att både bevara men också plocka fram den "röda tråden", dvs skapa den där kärleksfulla och hjärtliga känslan. Det går absolut att göra det med enkla åtgärder och det är bara att släppa handbromsen. Det finns ju redan en riktigt go känsla framför braskaminen, lugn och harmoni i köket samt en skön blandning av enkelhet och trivsamhet. Låt det ta sin tid och ha inte så bråttom. Ett extra plus är om man önskar bedriva någon verksamhet, för då är läget optimalt.

Varmt välkommen till personlig visning med mäklare från REDO Fastighetsförmedling. Vi visar gärna trästockarna på ovanvåningen, ateljén med egen ingång samt det klassiska köket. En solig dag börjar vi givetvis i den lilla trädgården. En egen liten privat grönskande oas som kan vara vildvuxen eller iordningställd. Oavsett blir det skönt läge för en kopp kaffe.

Har du inte besökt Arentorp tidigare så kan vi berätta att det är mycket lätt att hitta. Här finns populär skola, liten badsjö samt cykelväg till Vara med alla faciliteter. Man kommer lätt till E20 om man önskar åka till Alingsås, Göteborg eller Stockholm. Dessutom finns tågstation inne i Vara. Det är ett villasamhälle med blandad bebyggelse och omgivningarna domineras av jordbruk. Lugnt, trivsamt och barnvänligt på flera sätt. Välkommen!

Fastighetsmäklare

Leif Börjeson
leif@redofast.se
+4672-4429625

BilderKommande visningar

Kontakta mäklaren för visning