Nyproduktion

Är du ett byggbolag eller entreprenör?

REDO Fastighetsförmedling har gedigen erfarenhet av nyproduktion. Mäklare hos REDO Fastighetsförmedling har samverkat inom flera olika nyproduktionsprojekt under många år. Erfarenhet och kunskap som vi uppgraderat till ”KUNDSKAP”.

Att bygga nyproduktion oavsett ägandeform kräver noggrann planering. Marknaden är ständigt föränderlig vilket gör att det blivit viktigare att lyssna in kunders önskemål. Sedan var det ju den där frågan om finansiering också.

Vi på REDO Fastighetsförmedling är därför certifierade inom nyproduktion. Det gör att vi känner till den aktuella lagstiftningen samt har kunskap om tillvägagångssätt.

Många har uppskattat när vi är med från start och kan vara delaktiga med tankar och idéer. Vi har ju örat mot marknaden och vet vad kunderna efterfrågar på olika orter.

Vi har, om så önskas, även ett uppbyggt nätverk. Ibland har olika byggbolag egen kunskap ”in house” och ibland efterfrågar man ytterligare samverkan med andra partners. Det är olika förutsättningar men en sak har man gemensamt, nämligen att intäkter och kostnader ska vara attraktiva i sin helhet.

Kontakta oss om du står inför ett nyproduktionsområde i vad vi kallar MIDWEST of Sweden, dvs Skaraborg, Alingsås och Göteborg med omnejd.

Kontakta oss