Om oss på
REDO Fastighetsförmedling

Allt börjar med en tanke. Förmodligen är det därför du läser detta. Oavsett dina funderingar så ska du veta att vi finns för att hjälpa till. Det är vårt jobb. För absolut bästa resultat är det bättre ju tidigare vi är med i din process.

Positiv, ambitiös och engagerad oavsett om det är såsom fastighetsmäklare, skeppare på västkusten eller i naturskön fjällvandring. Ger gärna det där lilla extra för att lyckas. Gillar utmaningar.

Leif Börjeson

Reg. Fastighetmäklare
0724-429625
leif@redofast.se

Passion och glädje

REDO Fastighetsförmedling består av ett ambitiöst team som drivs av äkta passion och glädje. Vår absoluta målsättning är att hjälpa kunder att hitta rätt bostad och livsstil. Det finns inga genvägar utan hårt och målmedvetet arbete krävs för att nå bästa resultat.

Här finns vi och detta kan vi

Vårt geografiska område är det vi kallar Midwest of Sweden, dvs Skaraborg, Alingsås och Göteborg med omnejd. Här trivs vi bäst tack vare alla möten med underbara människor.

Kunskapsområden är brett då vi säljer och värderar villor, gårdar, torpidyller, bostadsrätter, nyproduktion, kommersiella fastigheter m.fl. Vi har gedigen erfarenhet av över 30 års mäkleri samt över 1.000-tals spännande uppdrag. Dessutom samverkar vi med väl beprövade och professionella samarbetspartners.

Hitta oss
En varmhjärtad och sprallig mamma som älskar att köra raggarbil och motorcykel. Josefin uppskattas för sin tydlighet och framåtanda.

Josefin Johansson

Kundkoordinator
070-4243660
josefin@redofast.se

Med många års erfarenhet inom byggbranschen och som son till en snickare är Patric en kunnig och engagerad fastighetsmäklare. Med stor passion för det personliga mötet lägger han alltid ner extra omsorg för att göra din fastighetsaffär så smidig och givande som möjligt.

Patric Rask

Reg. Fastighetsmäklare
0760-55 82 05
patric@redofast.se

Värdera med oss

Våra erfarna mäklare utför godkända värderingar för olika ändamål, såsom bodelning, arvskifte eller lån. Vi erbjuder både muntliga och skriftliga värderingar, anpassade efter dina behov och situation. Med vår expertis och samverkan med banker säkerställer vi att du får rätt typ av värderingsunderlag för din fastighet. Kontakta oss idag för en professionell och aktuell värdering i ditt område!

Läs mer och boka

Vi är redo

Vi är REDO att hjälpa till. Kontakta oss gärna när det börjar gro en tanke på flytt eller försäljning. Ring eller kom in i vår butik vid klassiska Café Nordpolen mitt i Skaraborg.

Kontakt
Vår inredningsexpert Jennie är en riktigt go och glad hönsmamma som brinner för sin familj och husrenoveringar. Hon har alltid nära till skratt och bidrar med härligt positiv attityd.

Jennie Frii

Stylist och Inspiration
070-0522141
jennie@redofast.se

Bli kontaktad