Boxgatan 5, 53434, Vara

Lassagården Vara, Nyproducerad enplansvilla

129 kvm boyta med intressant planlösning. Är ni lite större barnfamilj eller gårdsägare som önskar flytta in till bekvämligheten? Denna tänkta vinkelvilla är framtagen att på ett smakfullt sätt passa in på just Boxgatan 5 i Vara. Givetvis finns möjligheten att välja annan husmodell. Välkommen!

Pris
Pris 406 125 SEK

Antal rum
6 rum

Boarea (BOA)
129 kvm

Beskrivning

Villan Move 104 är ett utmärkt hus för den lite större barnfamiljen. Denna tänkta vinkelvilla är framtagen att på ett smakfullt sätt passa in på just Boxgatan 5 i Vara. Givetvis finns möjligheten att välja annan husmodell. Här på Lassagården i Vara samverkar hustillverkaren Movehome med Trivselhus vilket innebär att utbudet är större för dig som söker något specifikt. Produktionskostnadskalkylen med villan inflyttningsklart är 3.449.142:-.

Kontakta gärna mäklare Leif Börjeson som kan berätta mer om området, hustillverkarna och denna fina nyproduktion. Vi på REDO Fastighetsförmedling finns också behjälpliga om man önskar värdering av sin nuvarande bostad. Ambitionen är att det ska vara smidigt, roligt och kul att flytta in nästa bostad. Välkommen!

Reg. Fastighetsmäklare

Leif Börjeson
leif@redofast.se
+4672-4429625

Kundkoordinator

Josefin Johansson
josefin@redofast.se
+46704243660

Bilder
Kommande visningar

Kontakta mäklaren för visning